O nama
Dom > O nama


Naša istorija


Prvobitno počeo proizvodnju aktiviranog glinice iz 2009. Do 2010. godine otkrili smo da postoji sve veća potražnja za proizvodima od aluminijuma desikant i proizvoda od aluminijuma iz inostranih zemalja. Posle istraživanja pažljivo upoznati se sa najboljim kvalitetnim adsorbentom i katalizatorom iz Evrope i Sjedinjenih Američkih Država, upravljanje Zibo Xiangrunom odlučuje da uglavnom proizvodi adsorbent i katalizator. Od 2010. godine izgradili smo fabriku pseudo-bohemija, proširili aktiviranu fabriku glinice i izgradili fabriku katalizatora za podmazivanje glinice u gradu Zibo. U 2015. godini Shandong Bairui i Zibo Xiangrun kombinuju se na grupu za adsorbent, katalizatorsku lepku, istraživanje i proizvodnju aluminijumskih gama.

Zibo Xiangrun sada je jedan od najvećih adsorbenata glinice u Kini. Tri proizvodna centra smještena u provinciji Šandong. U 2014. godini ulažemo u najveću fabriku molekularnih sita u Henan.


Naša fabrikaZibo Xiangrun sada je jedan od najvećih adsorbenata glinice u Kini. Dva proizvodna centra nalaze se u provinciji Šandong. U 2014. godini ulažemo u najveću fabriku molekularnih sita u Henan. Sada imamo distributere u Australiji, Južnoj Africi, Novom Zelandu, SAD-u, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Frensu, Grčkoj, Eygptu, Omanu itd.

bairui.jpg


Naš proizvodProizvodimo sve vrste katalizatora glinice, aktiviranog aluminijuma, aktiviranog aluminijuma sa kalijum permanganatom, nosačem glinice, pseudo bohemom, molekularnim sitom, keramičkom kuglom i svim vrstama aluminijuma u prahu.Primjena proizvodaNaši proizvodi nude sistematičan, integrisan pristup rješavanju sve strožijeg kvaliteta vazduha, desikanta i katalizatora. Naši sistemi su projektovani i proizvedeni da izdrže najteža industrijska okruženja, uključujući i one koji sadrže korozivne gasove. Aplikacije su prilagođene prema jedinstvenim zahtevima svakog klijenta.Naš sertifikat


Naši sertifikati: Kao nacionalno visokotehnološko preduzeće, provincijski nivo bez inspekcije preduzeća, provincijski nivo ugovora i pouzdanog preduzeća, prošao je ISO9001 međunarodni sistem kvaliteta.

ISO9001

ISO CERTIFICATE.jpgISO证书.jpg


Proizvodna opremaMlinovi za kugle, vertikalne peći, peći, tunelska peć, granulatori diska, oprema za životnu sredinuTržište proizvodnjeTokom proteklih godina uspostavili smo poslovne odnose sa mnogim poznatim kompanijama i univerzitetima širom sveta, uključujući Kinesku nacionalnu naftnu saradnju, Sinopec, Petro Rabigh i kompaniju Petrohemijska industrija i Univerzitet u Pekingu. Naši proizvodi su pouzdani i veoma popularni kod kupaca iz SAD, Nemačke, Britanije, Kuvajta, Saudijske Arabije, Irana, Sirije, Jordana, Južne Koreje, Novog Zelanda, Tajlanda, Indonezije, Filipina i mnogih drugih zemalja. Imamo nekoliko agenata u Koreji, SAD, Indiji, Pakistanu i drugim oblastima.Naša uslugaProfesionalni tehnički prijedlozi:

Specijalisti naše kompanije mogu dizajnirati tehničku ponudu sa preporukama adsorpcionih sistema sušenja i prečišćavanje tokova gasa i tečnosti.

Obično se sastoji od:

• Projektovanje adsorpcionog sistema;

• Izračunavanje potrebne količine adsorbenata, katalizatora i kuglica iz aluminijuma;

• Odabir vremena ciklusa;

• Preporuke o regeneraciji i hlađenju adsorbenta;

• Uputstvo za punjenje adsorbenata, katalizatora i kuglica glinice

• Tehničke garancije za rad adsorbenta.

Trening katalizatora i adsorbenta

Naš profesionalni inženjer će učiniti trening katalizatora i adsorbenata kao vašu potrebu. Kurs uglavnom obuhvata:

lProdukcijski trening

Tačke tehničke proizvodnje

Upravljaču treba pažnja u radu

katalizator i adsorbenti za obuku znanja

Regeneracija i reaktivacija aktiviranog glinice:

Kada aktivirani aluminijum postavi određeno vreme ili koristi neko vrijeme, i više nije efikasan i mora se regenerisati. Temperatura regeneracije je 170-230 ° C. Stvarna temperatura je podešena dizajnom uređaja.

Temperatura izlaznog kreveta uvek treba da bude niža od ulaznog u toku grejanja. Ako je temperatura izlaza veća od ulazne, odmah molim zaustavite grejanje. To ukazuje na to da se može desiti reakcija oslobađanja toplote. Zatvorite dovodne i izlazne ventile na posudu koja se zagreva, depresurirajte je do baklje i pročistite ga azotom.

Tokom regeneracije, postolje glinice može biti vruće od 260 ° C. Uvijek provjerite temperaturu u rashladnom odvodu nakon regeneracije kako biste osigurali da je krevet hladan prije nego što ga izložite dovodu struje. Adsorbent ima visok toplotni kapacitet i nisku toplotnu provodljivost. Može ostati vrelo nedeljama ako se isključi pre nego što je krevet potpuno hladio. Za sisteme sa automatskim prebacivanjem, uvek provjerite nakon isključivanja kako biste bili sigurni da se vruća krevija ne preklapa pre hlađenja.

Savjet za dovodjenje instalacija u rad i nadzor tokom rada;

Već nekoliko godina stručnjaci naše kompanije redovno prate kvalitetu isporučenih adsorbenata i katalizatora. Uslovno se analiziraju uslovi rada, načina rada, sastava hrane, regeneracije i hlađenja. Problemi koji su se pojavili tokom rada razgovarali su sa inženjerima procesa. Kvalitet naših proizvoda stalno se poboljšava.

Stručni korisni tim i prodaja prodaje

Kupac ne brine koliko znate dok ne znaju koliko vam je stalo.

Ja se približavam svojim kupcima. Tako blizu da im kažete šta im treba dobro pre nego što oni sami shvate.

Služba za korisnike nije odjeljenje, to je posao svima.